Snel uw telefoon herstellen? Wat moet je weten.


De telefoon is tegenwoordig erg belangrijk en wordt door veel mensen elke dag een paar uur gebruikt, dan is het natuurlijk niet gek als deze kapot gaat. Nu moet u niet gelijk schrikken als dit gebeurt, het blijft natuurlijk gewoon een voorwerp dat u kunt maken. Ondanks dat het zonde van uw geld is kunt u uw telefoon wel gemakkelijk en snel maken of laten repareren. Kijk snel op internet waar de dichtstbijzijnde zaak zit of kijk op YouTube hoe u het zelf kunt doen.

Zelf doen? Of laten doen?

De eerste vraag die u zichzelf moet stellen is de vraag of u het zelf gaat repareren of het iemand laat repareren. Zelf repareren is tegenwoordig vrij makkelijk. U kunt gemakkelijk via internet een schermpje repareren en deze zelf los halen van uw telefoon en vervangen. Het enige nadeel is dat u geen garantie heeft als u het zelf doet. Bij een winkel is de winkel verantwoordelijk voor uw telefoon en dient deze in werkende staat aan u terug te leveren. Daar betaald u natuurlijk voor. Als u zeker bent van u zaak is het slim om het zelf te doen.

Gegevens

De gegevens van een telefoon zijn opgeslagen op het moederboard en de harde schijf. Deze lopen geen risico om beschadigd te raken als u uw telefoonscherm op de juiste manier verwijderd en op de juiste manier weer aanbrengt. De gegevens kunt u op uw computer zetten of alles opslaan in de Cloud zo weet u 100% zeker dat uw fotos en andere documenten bewaard blijven tijdens uw reparatie. U kunt uw telefoon ook leeg maken als u er zeker van wilt zijn dat de makers niet in uw telefoon gaan kijken.

Wachttijd

De schermpjes van deze telefoons worden niet in Nederland gemaakt en moeten uit China komen, hierdoor is er vaak een langere wachttijd voor deze artikelen. De winkels hebben vaak een voorraad voor deze schermen waardoor uw telefoon sneller gemaakt kan worden. Als u ervoor kiest om het scherm zelf te maken zult u moeten wachten. In de tussentijd kunt u wel spelen op een casino777. U kunt uw favoriete spelletje spelen of een keer een nieuw spelletje proberen. In de tussen tijd wordt uw scherm bezorgd op uw adres en kunt u aan de slag met uw telefoon om deze weer in werking te krijgen.

Wachtwoorden en beveiliging

Als u zelf de telefoon repareert is dit geen probleem. De telefoon hoeft niet geopend te worden door een vreemde. In de winkel kunnen ze hier nog wel eens om vragen maar dit hoeft u ze niet te vertellen. Gezien er regels zijn voor zulke zaken dat uw telefoon niet mogen openen zonder toestemming en toezicht. Alleen als u erbij bent mag de teleofon geopent worden om te kijken of alles werkt. Deze regels zijn er om de consument (u) te beschermen tegen gevoelige inhoud die u mogelijk op uw telefoon heeft staan.

Hoesje en omgang

Nu uw telefoon weer heel is is het belangrijk dat u deze ook heel houd. Dit doet u door er voorzichtig mee om te gaan en een hoesje aan te schaffen die uw telefoon beschermd als deze uit uw hand of ergens van af valt. Zo loopt u minder kans dat het scherm nogmaals kapot gaat. Mocht de telefoon toch kapot gaan heeft u garantie als u het bij een winkelzaak gedaan heeft. als u het zelf gedaan heeft kunt u opnieuw een telefoon scherm bestellen of het laten repareren in een winkel in de buurt. In de winkel is de telefoon snel gemaakt