Commerciële LED-verlichting (Gids)


Allereerst, wat is commerciële LED-verlichting? Simpel gezegd is het elk LED-verlichtingssysteem dat wordt gebruikt in plaatsen zoals restaurants, winkels, kantoren en overheidsgebouwen. Als er mensen werken, winkelen of eten, dan is de kans groot dat de ruimte wordt verlicht door een commercieel lichtsysteem.

Het is belangrijk om na te denken over wat u wilt bereiken met uw commerciële verlichting. De juiste verlichting zorgt ervoor dat u de gewenste functie van uw ruimte krijgt. Als er bijvoorbeeld medewerkers zijn die de hele dag met beeldschermen bezig zijn, wilt u andere verlichting dan wanneer u producten aan klanten laat zien, of wanneer u probeert een sfeer te creëren voor diners.

Als u specifiek naar kantoorverlichting op zoek bent, dan is onze gids voor het ontwerpen van kantoorverlichting wellicht ook nuttig.

– Overwegingen voor commerciële verlichtingsontwerpen

– Vereisten voor commerciële verlichting

– Waarom kiezen voor LED’s?

– Aanbevolen Commerciële verlichtingsarmaturen

Overwegingen voor commerciële verlichtingsontwerpen
Een verkeerde verlichting kan leiden tot negatieve effecten op elk commercieel gebouw. Onderverlichting kan allerlei werkzaamheden vertragen, terwijl oververlichting ook het uitvoeren van taken of het creëren van een sfeer in de weg kan staan.

Helaas zijn veel commerciële ruimtes, met name kantoren, vaak overbelicht en houden ze zich niet aan de richtlijnen die door besturen zoals de Chartered Institution of Building Services Engineers zijn opgesteld.

Wat zijn de eisen voor commerciële verlichting?
Wat zijn de eisen voor commerciële verlichting?
De overgrote meerderheid van de groene bouwvoorschriften zegt dat in kantoorruimtes de verlichting binnen het bereik van 10 tot 15 watt per vierkante meter moet worden ontworpen. Dankzij de vooruitgang op het gebied van commerciële verlichtingsarmaturen en LED-technologie ligt dit niveau nu in veel gevallen op 5 tot 8 watt per vierkante meter, zonder dat dit ten koste gaat van de vereiste luxniveaus. Dit is slechts één van de vele voordelen van het gebruik van LED-lampen voor uw winkel- en bedrijfsverlichting.

Als u hulp en begeleiding wilt bij uw commerciële verlichtingsontwerp, overweeg dan onze Lighting Design Service, waar we uw ideeën kunnen meenemen en omzetten in een verhelderende realiteit.

Waarom kiezen voor LED’s voor commerciële verlichting?
Waarom kiezen voor LED’s voor commerciële verlichting?
Het gebruik van LED lampen in uw commerciële verlichting kan een drastische impact hebben op uw energiefactuur. In feite kunt u de kosten met maar liefst 90% verlagen. Het is bewezen dat LED verlichting minstens 75% minder energie verbruikt dan traditionele gloeilampen, dus wanneer u dit vermenigvuldigt met het aantal lampen dat nodig is om een commerciële ruimte te verlichten, zult u zich al snel realiseren hoeveel minder energie u verbruikt.

Niet alleen zijn LED’s beter voor uw rekeningen, minder energieverbruik is ook beter voor het milieu, dus LED’s zijn een grote stap in de richting van het creëren van een groene bedrijfsruimte.

Ook is er veel minder onderhoud nodig bij het gebruik van een commerciële LED-verlichting. De verwachte levensduur van een LED-lamp is 50.000 uur. Dus als ze 10 uur per dag gebruikt worden, zoals je in een commerciële omgeving mag verwachten, dan moet je bijna 14 jaar gebruik per lamp krijgen. Combineer deze met uw energiebesparing en u zult zien dat LED’s zeker een verstandige investering zijn.

Aanbevolen Commerciële verlichtingsarmaturen
Wat zijn de aanbevolen LED-verlichtingsarmaturen?
Wat zijn de aanbevolen LED-verlichtingsarmaturen?
Hier bij Sera Technologies hebben we een scala aan armaturen die gebruikt kunnen worden in uw commerciële verlichtingsontwerp.

Commerciële LED-verlichtingsstrips
Dit kan vallen onder twee verschillende oplossingen, lineaire verlichting en LED-strip tape. Welke voor u het beste is, hangt sterk af van de ruimte die u belicht.

Commerciële lampen, schijnwerpers en downlights
Ideaal voor gebruik in winkelruimtes, zoals voor het tentoonstellen van producten, of evengoed thuis in een galerie. Deze gerichte LED-verlichtingsarmaturen kunnen subtiel opgaan in een ruimte en de belangrijke items in een ruimte accentueren. Klik hier om te zien wat we te bieden hebben.

Noodverlichting
Een vereiste in elk commercieel gebouw, ons assortiment noodverlichting laat u niet in de steek wanneer het nodig is.

Welk commercieel LED-verlichtingssysteem u ook nodig heeft, Inbouwspots kan u de producten en expertise bieden die resulteren in een dynamisch, stijlvol en opvallend design.