iphone 6 herstellen Gent


iphone 6 herstellen Gent? Is je iPhone 6 of 6s stuk? Laat hem dan repareren door ons team! De meest voorkomende Iphone reparaties die we uitvoeren is het glas vervangen of een scherm reparatie.

iphone 6 herstellen Gentiphone 6 herstellen Gent aan scherpe tarieven

Wij bieden de laagste prijs garantie in Gent en omstreken voor reparatie van uw iPhone 6 (s) met gebroken scherm indien u nog volledig functioneel beeld heeft. We garanderen dan ook opnieuw een origineel Apple LCD in uw toestel. Als u iPhone herstellen Gent kiest voor uw smartphone reparatie, kunt u er zeker van zijn dat u de beste service krijgt met originele electronica in uw scherm, tegen de laagste prijs.

Over ons

iphone 6 herstellen Gent s een onderdeel van Glas en Frame. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van mobiele telefoons en tablets, we spitsen voornamelijk toe  op de reparatie van schermmodules maar ook met andere problemen, zoals batterij-, camera-, earspeaker-, laadconnector-, homeknopwissel en waterschade kunnen we helpen. De firma werd opgericht door Dries Calus in 2014. Door steeds groter wordende vraag naar goedkopere kwalitatieve schermreparaties is de zaak ondertussen uitgegroeid tot een onafhankelijk repartiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent. Breng je toestel voor reparatie naar onze repair shop.

Contact

Contacteer iPhone 6 herstellen Gent  voor meer informatie, bel: 0472421377, mail: info@glasenframe.be of kom even langs in onze shop Koningin Astridlaan 211, B-9000 Gent

“Conclusie van TEST AANKOOP:

Het herstellen van duurdere toestellen is voordeliger dan een nieuw toestel kopen. Hersteldienst Glas & Frame haalde een ALGEMENE SCORE van 84% en is bij de beste geteste schermhersteldiensten in Vlaanderen. Ze bieden zeer goede kwaliteit van het schermen, prijs, montage en een korte wachttijd. ”
(TEST AANKOOP)

Een kapotte iPhone is niet leuk natuurlijk want bijna dagelijks gebruiken we onze smartphone, een nieuw toestel kost behoorlijk weer wat geld. Gelukkig zijn er iPhone reparatiebedrijven zoals Glas en Frame  wij maken een iPhone reparatie betaalbaar.

Bewaren